John Sheppard

27. září 2009 v 16:31 | danken |  Stargate Atlantis
Herec: Joe Flanigan
Postava: John Sheppard
Postava:
John Sheppard je bojový letec Americké armády.Do expedice Atlantis byl přijat, protože disponuje speciálním genem antiků a umí ho užívat intuitivně, tudíž jako nikdo jiný z expedice.John působí energeticky a snaží se skrýt jeho nadání pro matematiku a přírodní vědy.Je gentleman a má zvláštní smysl pro humor.
Biografie herce:
Joe Flanigan se narodil v Los Angeles a v šesti letech se přestěhoval na ranč v předměstí Rena.Navštěvoval základní školu Ojai v Californii a později získal diplom na Colorádské univerzitě. Následující léta strávil v Paříži, kde pracoval jako reportér časopisu. Po návratu do USA se věnoval studiu herectví v New Yorku. Když se vrátil zpět, do Los Angeles v roce 1994 objevil se v mini-sérii "Family Album" na NBC.Od té doby se objevuje v různých seriálech(SGA).
Filmografie:
- Stargate: Atlantis (2004) TV Series .... Maj. John Sheppard, USAF
- 111 Gramercy Park (2003) (TV) .... Jack Philips
- Thought Crimes (2003) .... Brendan Dean
- Farewell to Harry (2002) .... Nick
- First Monday (2002) TV Series .... Julian Lodge
- Silent Men (2000) .... Regis
- Force, The (1999) TV Series
- Other Sister, The (1999) .... Jeff Reed
- First to Go, The (1997) .... Pater Cole
- Tell Me No Secrets (1997) (TV) .... Adam Stiles
- Sisters (1991) TV Series .... Brian Cordovas (1995-1996)
- Reason to Believe, A (1995) .... Eric Sayles
- Deadline for Murder: From the Files of Edna Buchanan (1995) (TV) .... Scott
- Family Album (1994) (TV) .... Lionel
- From Stargate to Atlantis: Sci Fi Lowdown (2004) (TV) .... Himself/J. Sheppard
- Preview to Atlantis (2004) (TV) .... Himself/John Sheppard









John-Sheppard.jpg image by guhleen

zdroj:e-sga.wz.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Helena Helena | E-mail | 25. srpna 2012 v 9:44 | Reagovat

:-) Je to naozaj veľmi zaujímavý film a zábavny... O_O

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama