Dr.Radek Zelenka

16. září 2009 v 16:58 | danken |  Stargate Atlantis
Herec: David Nykl
Postava: Radek Zelenka
Postava:
Brilantní vědec a inženýr, který odcestoval spolu s mezinárodní expedicí vedenou Doktorkou Elizabeth Weirovou na Atlantidu - ztracené město Antiků léžící v Pegasově galaxii. Doktor Zelenka pochází z České republiky a je to velký expert na antickou technologii, zvláště pak na systémy Puddle Jumperů. Zelenka je nejvíc respektován doktorem Rodneym McKayem, zvláště poté, co pomohl zachránit jeho a zbytek průzkumného týmu, když jejich Jumper uvízl v aktivní bráně na zpáteční cestě na Atlantidu.
Biografie herce:
Narodil se v Praze.Jeho rodina se přestěhovala v jeho 2letech do Kanady před Sovětskou okupací.Nyklovi se nastěhovali do města Viktoria BC, kde jeho otec našel brzy práci, jako stavební inženýr a jeho matka našla práci, jako zdravotní sestra.David jevil zájem o umění a tak se začal věnovat umělecké realizace. Hrál v televizních reklamách(adidas),školní představení a na vánoční show hrál na piano.V posledním ročníku vysoké škly uspořádal a i režíroval svou první hru Vražedná místnost.Dnes už hraje v seriálech, reklamách i filmech.
Více na http://zelenka.sg1.cz
Filmografie:
- Pterodactyl (2005) (post-production) .... Russell
- Spare Change (2004/I) .... Joel
- Stealing Sinatra (2003) .... Valet
- Bécka (2001)
- The Scarlet Pimpernel and the Kidnapped King (1999) (TV) .... Robispierre's Barber
- Love Lies Bleeding (1999) .... Fraser
- Joan of Arc (1999/I) (TV) .... Duke of Luxembourg
- Praha ocima (1999) .... Honza
- Prague Duet (1998) .... Journalist
- Operation Noah (1998) (TV) .... PR Man
- Act of War (1998) .... George Willmont
- Escape Velocity (1998) .... Russell aka the Priest
- Hell Mountain (1998) .... First Corridor Guard
- Hidden in Silence (1996) (TV) .... Henek
- 5 Stunden Angst - Geiselnahme im Kindergarten (1996) (TV) (uncredited) .... Drops
- Crackerjack 2 (1996) .... Cavanaugh
- Sacred Cargo (1995) .... Brother Alexis
- David (1993) .... Bob
- Strangeview (1993) .... Trucker's Friend









zdroj:e-sga.wz.cz

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Timil Uchiha Timil Uchiha | Web | 18. září 2009 v 14:15 | Reagovat

chces sb?

2 hvezdna-brana.blog.cz hvezdna-brana.blog.cz | Web | 18. září 2009 v 14:35 | Reagovat

[1]:jo

3 Timil Uchiha Timil Uchiha | Web | 18. září 2009 v 22:08 | Reagovat

tak mi napiš co chceš ba diplom

4 hvezdna-brana.blog.cz hvezdna-brana.blog.cz | Web | 19. září 2009 v 10:11 | Reagovat

to je fuk třeba nějakej obrázek hvězdný brány

5 Timil Uchiha Timil Uchiha | Web | 20. září 2009 v 11:14 | Reagovat

ok

6 Chisha_nai_konpaku Chisha_nai_konpaku | Web | 29. listopadu 2009 v 10:43 | Reagovat

radek the best of all :-P

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama