Dr.Elizabeth Weir

19. září 2009 v 10:26 | danken |  Stargate Atlantis
Herec: Torri Higginson
Postava: Elizabeth Weir
Postava:
Dr.Elizabeth Weir je brilantní věděc, který ovládá pět světových jazyků.Nejdříve byla proti vládě, kvůli ekonomickým výdajům, ale pak se rozhodl přidat se k ní a změnit jí zevnitř.Nastoupila tak jako mezinárodní vyjednávač.Po zvolení nového prezidenta jí bylo nabídnuto velení nad SGC místo Gen.Hammonda. Místo přijala a chvíli pobývala v SGC.Nakonec skončila u projektu Atlantis.Vede tedy tým do nové galaxie.
Biografie herce:
Narodila se v Ontariu.V osmnácti letech se odstěhovala do Anglie, jako student Patsy Rodenburga.Díky těmto zkušenostem se dobře uvedla do světa herectví.O rok později se vrátila zpět do Londýna na Guildhall College of Music and Drama. Když ještě žila v Los Angeles, tak našla na ulici psa.Dala mu jméno Paloma Sedgewick Saddie Street...zkráceně Sedge. S ním se zůčastnila mnoha dopročinných akcích.
Filmografie:
- Stargate: Atlantis (2004) TV Series .... Dr. Elizabeth Weir
- Irish Eyes (2004) .... Lorraine Healey
- Crust (2003) .... Alice
- Autopsy Room Four (2003) .... Dr. Katie Arlen
- Bliss (2002) TV Series
- Twas the Night (2001) (TV) .... Abby Wrigley
- Turning Paige (2001) .... Sheila Newlands
- Rats (2000) .... Nancy
- City, The (1999/II) TV Series .... Katharine Strachan
- City, The (1999/I) (TV) .... Katharine Strachan
- Storm of the Century (1999) (mini) TV Series .... Angela Carver
- Family of Cops III (1999) (TV) .... Caroline Chandler
- Airborne (1998) .... Sara Gemmel
- Balls Up (1997) (TV) .... Jenny
- Double Take (1997) .... Peggy
- Absolute Truth, The (1997) (TV)
- Memory Run (1996) .... Kristen
- English Patient, The (1996) .... Mary
- Jungleground (1995) .... Samantha 'Sammy' Woods
- When the Bullet Hits the Bone (1995) .... Allison Doherty
- TekWar: TekJustice (1994) (TV) .... Beth Kittridge
- TekWar: TekLords (1994) (TV) .... Beth Kittridge
- TekWar (1994) (TV) .... Beth Kittridge
- Family Pictures (1993) (TV) .... Liddie (19-38)
- Women of Windsor, The (1992) (TV) .... Gwen
- Photographer's Wife, The (1991) .... Suzanna
- From Stargate to Atlantis: Sci Fi Lowdown (2004) (TV) .... Herself/Elizabeth Weir
- Preview to Atlantis (2004) (TV) .... Herself/Elizebeth Weir




zdroj:e-sga.wz.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Timil Uchiha Timil Uchiha | Web | 21. září 2009 v 15:30 | Reagovat

máš u mě diplík

2 Timil Uchiha Timil Uchiha | Web | 22. září 2009 v 15:49 | Reagovat

a taky mi jeden dlužíš

3 Timil Uchiha Timil Uchiha | Web | 24. září 2009 v 21:19 | Reagovat

hele mam na webu new dees tak se přijď juknout

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama